Met onze koffietafels neemt u gepast afscheid van uw geliefden.

Uw geschikte locatie voor een respectvolle koffietafel

Onze zaal staat niet alleen ter beschikking voor leuke evenementen. Ook wanneer u in de regio van Niel een gepaste ruimte zoekt voor een koffietafel staat Café Revue voor u klaar. U maakt gebruik van onze zaal die volledig wordt afgesloten zodat u niet gestoord wordt tijdens deze moeilijke momenten met uw familie, kennissen en vrienden.

Neem uw tijd

De zaal wordt voor koffietafels verhuurd aan 100 euro. Hiervoor is de ruimte beschikbaar vanaf 11 uur. Daarna kan u zolang als u het wil in gesloten gezelschap blijven zitten. Uiteraard bent u ook altijd welkom in ons café zelf. In de zaal is plaats voor maximum 40 tot 50 personen bij koffietafels.

Broodjes en beleg

Tijdens het samenzijn wordt u bediend door onze gastvrouw. Vanaf 15 euro per persoon krijgt u twee koffiekoeken en twee broodjes met beleg zoals kaas, kipcurry, prépare en hesp. Er wordt koffie en thee geschonken. U kan, met een opleg, eveneens kiezen voor het luxebeleg met krabsalade en zalm.

Makkelijk bestellen

Wanneer u een koffietafel in Niel moet regelen, telefoneert u ons. Wij bespreken alles met u en leggen in overleg de datum vast. Daarna hoeft u ons nog eenmaal te contacteren om het aantal personen door te geven. Dit kan tot twee dagen voor de koffietafel.

Contact

Contacteer meteen Café Revue voor een ingetogen koffietafel. Wij regelen alles voor u zodat u aan deze organisatie niet meer hoeft te denken. Tijdens de zomer kan u eventueel nog extra gebruik maken van ons zomerterras.

Contactgegevens

Café Revue
Edward Claessenslaan 103
2845 - Niel

Tel.: +32 3 500 73 06
E-mail: dannyschuerwegen01@gmail.com

BTW BE 0685.977.466

Openingsuren

Maandag sluitingsdag
Dinsdag sluitingsdag
Woensdag 14u- Onbepaalde tijd
Donderdag 14u- Onbepaalde tijd
Vrijdag 14u- Onbepaalde tijd
Zaterdag 14u- Onbepaalde tijd
Zondag 14u- Onbepaalde tijd

Café |Zomerterras| Feestzaal | Koffietafel| Evenementen