Uw ideale ruimte voor familie- en huwelijksfeesten.

Zonder zorgen vieren, doet u in onze feestzaal

Zet de zoektocht naar een geschikte feestzaal in Niel en omgeving meteen juist in door Café Revue te contacteren. Wij beschikken over een gebruiksvriendelijke zaal die geschikt is voor een maximumcapaciteit van zeventig personen. De zaal is apart van ons café zodat u niet gestoord wordt.

Uiteenlopende feesten

Iedere reden is goed om een feestje te bouwen en daar helpen wij u graag bij. Communiefeesten, trouwfeesten, vergaderingen, verjaardagsfeesten of andere evenementen, u organiseert ze zonder problemen in onze feestzaal. Wij bespreken uw wensen graag op voorhand om alles tijdig vast te leggen.

Eten & drinken

Voor het diner of de andere versnaperingen tijdens uw feest, kan u een eigen traiteur aanspreken. U mag hiervoor gebruik maken van onze keuken. Zelf voorzien wij geen eten. De drankjes kunnen handig via ons café aan de toog worden besteld en geserveerd.

Animatie

Dankzij Café Revue kan u bijkomende animatie voorzien voor uw gasten. Onze caféspelen zoals de biljart of de kickerkast kunnen in de zaal worden geplaatst voor eindeloos spelplezier bij groot en klein. Onze ruimte is trouwens te huur tijdens weekdagen en in het weekend van 11 tot 22 uur.

Contact

Reserveer uw zaal bij Café Revue in Niel op tijd door ons per mail, telefoon of ter plaatse in onze zaak te contacteren. Op aanvraag ontvangt u onze interessante prijzen.

Contactgegevens

Café Revue
Edward Claessenslaan 103
2845 - Niel

Tel.: +32 3 500 73 06
E-mail: dannyschuerwegen01@gmail.com

BTW BE 0685.977.466

Openingsuren

Maandag sluitingsdag
Dinsdag sluitingsdag
Woensdag 14u- Onbepaalde tijd
Donderdag 14u- Onbepaalde tijd
Vrijdag 14u- Onbepaalde tijd
Zaterdag 14u- Onbepaalde tijd
Zondag 14u- Onbepaalde tijd

Café |Zomerterras| Feestzaal | Koffietafel| Evenementen