Beleef sport en muziek van op de eerste rij bij Café Revue.

Leef u uit tijdens onze evenementen

Tijdens een bezoek aan Café Revue valt er steeds iets te beleven. Ons bruisend café in Niel staat garant voor ontspanning, sport, muziek en ontmoeten. Daarom organiseren wij geregeld sfeervolle evenementen in onze zaak.

Muziek

Geen kroeg zonder muziek! Wij nodigen dan ook op regelmatige tijdstippen een liveband, zangers of zangeressen uit voor een live optreden. U ontdekt meteen nieuwe talenten of een ander muziekgenre door eens langs te komen tijdens een optreden.

Voetbal

Voor grote voetbalevenementen zoals een wereldkampioenschap installeren wij onze beamer en kan u de wedstrijden op een groot scherm volgen. Ook van op het zomerterras hoeft u niets te missen van de Rode Duivels. Na hun eigen wedstrijden komt ook de plaatselijke zaalvoetbalploeg naar onze zaak afgezakt.

Kaarten

Een ontspannen kaartje leggen, wordt tegenwoordig door alle leeftijden gedaan. Kom daarom naar Café Revue en breng uw kaartgroepje mee. Of kom alleen en maak kennis met de gedreven kaarters onder onze stamgasten. Wij organiseren trouwens zelf kaartnamiddagen en prijskampen kaarten.

Wielrennen

Café Revue ligt ideaal langs de fiets- en wandelroutes van de Rupel. Wij vormen uw geschikte stopplaats wanneer u even wil rusten tijdens een wandeling of een fietstocht. Ook wielrenners of wielerclubs kunnen hier makkelijk even halt houden.

Contact

Beleef één van onze aangename evenementen in Niel.
Bij Café Revue combineert u ze eenvoudig met één van onze nieuwe cocktails op het terras vanaf maart tot september.

Contactgegevens

Café Revue
Edward Claessenslaan 103
2845 - Niel

Tel.: +32 3 500 73 06
E-mail: dannyschuerwegen01@gmail.com

BTW BE 0685.977.466

Openingsuren

Maandag sluitingsdag
Dinsdag sluitingsdag
Woensdag 14u- Onbepaalde tijd
Donderdag 14u- Onbepaalde tijd
Vrijdag 14u- Onbepaalde tijd
Zaterdag 14u- Onbepaalde tijd
Zondag 14u- Onbepaalde tijd

Café |Zomerterras| Feestzaal | Koffietafel| Evenementen